Warchild


Friendship Store van War Child op Schiphol van start

11 december 2009 - Yes-R verkoopt Friendship Boxes op Schiphol

Rapper Yes-R verkoopt meer dan honderd Friendship Boxes op Schiphol

Met opgestroopte mouwen startte Yes-R vanmiddag de verkoop van de Friendship Box op Schiphol Plaza. Hij was meteen enthousiast toen hij hiervoor gevraagd werd: "Zeker nu met Kerst komen familie, en vooral ook vrienden bij elkaar. Wat is er dan mooier om zo'n vriendschapsdoosje te geven? En nog belangrijker, de volledige opbrengst gaat naar de projecten van War Child. Beter kan niet."

Winnaar Marc Beerendonk met Yes-R en War Child directeur Mark Vogt Tickets naar New York
Speciaal voor de opening op de luchthaven maakten de eerste 100 kopers kans op twee gratis vliegtickets naar New York city, aangeboden door KILROY Travels. De gelukkige winnaar vond de cheque in één van de twee Friendship Boxes die hij had gekocht. Hij had de vriendschapsdoosjes, bestemd voor zijn kinderen, eerst laten signeren door Yes-R.

Schiphol Plaza
Amsterdam Airport Schiphol stelt de winkelvloer op Schiphol Plaza ter beschikking. Otto Ambagtsheer, directeur Consumers Schiphol en War Child-directeur Mark Vogt rolden samen de rode loper uit om de eerste kopers te verwelkomen.

Het mooiste cadeau om te geven en te krijgen
Met de Friendship Box introduceert War Child dit jaar een alternatief en inspirerend cadeau voor de Kerst. Geen materieel product maar het gevoel van vriendschap, verpakt in een mooi doosje die je met een persoonlijke boodschap cadeau kunt doen aan een ander.

Bestel de Friendship Box direct.

100% sponsoring
De Friendship Box kost 15 euro. Dit bedrag gaat volledig naar projecten van War Child dankzij een unieke 100% sponsoring door talloze bedrijven. Van idee tot design, van winkelbouw en verkoopruimte is mogelijk gemaakt door o.m. Doom & Dickson, Keja Donia, Amsterdam Airport Schiphol, mvRO, Remmert Dekker, Tempo-Team, Dimagroup en Full Colour. De online campagne is ontwikkeld door Supersteil en Qball, en wordt gehost door Hostnet.

Te koop op Schiphol Plaza en online
De Friendship Store is tot en met 23 december te vinden op Schiphol Plaza (naast Delifrance). De Friendship Box is ook online verkrijgbaar. Ga naar www.friendshipstore.nl.