Partij voor de Vrijheid (PVV)

Begrotingsbehandeling VROM - Inbreng 2e termijn vrijdag 11 december 2009

Voorzitter,

Eerst bedank ik mijn fan; de minister. In haar termijn heeft ze tig keer mijn naam genoemd.

Voorzitter,

De onheilsprofeet Al Gore gaat niet naar Kopenhagen!

Nadat hij de wereld met zijn rampenfilm `An Inconvenient Truth' in angst heeft achter gelaten, heeft hij nu een te volle agenda om naar de stad van wijlen sprookjesverteller Hans Christiaan Andersen af te reizen. En dat begrijpt de PVV.

Al heeft het natuurlijk druk met geld verdienen door zijn bemoeienissen bij alternatieve energiebedrijven. Of hij is druk doende om zijn energieverbruik van 20 naar 30 keer meer dan dat van een modaal gezin op te schroeven.

Mocht Kopenhagen slagen, dan is dat bijzonder slecht nieuws voor de belastingbetaler. Zuur verdient geld wordt argeloos gestopt in tal van subsidies, waar werkelijk niemand buiten dit huis op zit te wachten!

Subsidies voor windmolenparken, Subsidies om onze vriend CO2 middels CCS onder de grond op te slaan, Subsidies voor elektrische auto's.

Ook mag de belastingbetaler opdraaien voor massale fraude in het emissiehandelssysteem, iets waarvan Europol meldt dat dat de belastingbetaler tot op heden al EUR 5 miljard euro heeft gekost.

En wat krijgt de belastingbetaler daarvoor terug?

Een legio aan verboden, verplichtingen en nog meer belastingen! Een verbod op de gloeilamp, De verplichting op energiezuinig wonen, Een verkoopverbod van minder goed geïsoleerde huizen, Een spionagekastje in de auto; dat straks spits- en CO2-belastingen meet, Een ETS-vliegbelasting,

Op de achterbakjes ziet u de pipse ondersteuning van de minister; vleesgebrek!

Wat gaat er in dit land allemaal nog meer gebeuren?
- Een belasting op ademen?

- Een belasting om op straat te mogen lopen?

GroenLinks heeft zin in de toekomst! Leg dat eens uit aan al die mensen met doorligwonden; aan al die mensen die vereenzamen in een bejaardenhuis; aan mensen die 's avonds de straat niet meer opdurven; aan onze kinderen die straks met een torenhoge staatsschuld zitten!

En wat is de reden van dit al?

De PVV heeft werkelijk geen idee!

De aarde koelt al tien jaar af, Met het milieu ging het nog nooit zo goed, Er zijn tal van wetenschappers die een nieuwe koude periode verwachten door afname van zonneactiviteit. Om hun klimaatgeloof, dat steeds verder afbrokkelt, stand te doen houden, jokken de klimaatalarmisten dat het een lieve lust is.


- Climategate;

- De hockeystickgrafiek van Michael Mann;

- De 9 bewezen leugens in de film van Gore.

De minister is boos; omdat die mailtjes gehackt zijn! Op een onrechtmatige wijze verkregen. De klimaatdroom doorgeprikt! Maar was het niet onder de kop `openbaren kan iedereen', refererend aan het artikel `inbreken kan iedereen', waarbij diverse ondertekenaars, waaronder onze eigen minister, het belang van Bluf onderstreepten?

Publiceren van geheime documenten, die laten zien hoe het werkelijk gaat in de Haagse Kringen.

Voorzitter,

Tot slot een motie:

Motie van het lid De Mos

De Kamer,

gehoord de beraadslaging,

overwegende dat het Nederlandse klimaatbeleid uitsluitend is gebaseerd op rapporten afkomstig van het bevooroordeelde VN klimaatpanel IPCC,

overwegende dat de geclaimde consensus die heeft geleid tot het verregaande en zeer kostbare klimaatbeleid niet bestaat,

overwegende dat er veel onjuistheden in de rapporten van het IPCC zijn geconstateerd die wijzen op bewuste manipulatie,

constaterende dat de temperatuur op aarde sinds 1998 daalt terwijl geen van de klimaatcomputermodellen dit heeft voorspeld,

verzoekt de regering alle uitgaven gerelateerd aan het Nederlandse klimaatbeleid te schrappen,

en gaat over tot de orde van de dag.

De Mos