Provincie Flevoland

Werken bij de overheid in Flevoland!

Geïnteresseerd in een baan bij de Flevolandse overheid? Kom dan naar de Carrièrebeurs Overheid op vrijdag 11 en zaterdag 12 december in de RAI in Amsterdam. Op deze beurs zijn alle Flevolandse gemeenten en de Provincie Flevoland aanwezig en presenteren zij gezamenlijk de Flevolandse vacatures. Het is de eerste keer dat de Flevolandse gemeenten en de provincie op de Carrièrebeurs aanwezig zijn.

Iedereen die interesse heeft in een baan bij de Flevolandse overheid kan tijdens de beurs een bezoek brengen aan de gezamenlijke stand van Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde en de provincie Flevoland.

Alle Flevolandse overheidsvacatures bij elkaar

Alle Flevolandse overheidsvacatures zijn daar overzichtelijk bij elkaar te bekijken. Medewerkers van alle gemeenten en de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Dé kans voor iedereen om zich in korte tijd te oriënteren op de vele interessante mogelijkheden van werken bij de overheid in
Flevoland.

Met de gezamenlijke stand laten de Flevolandse overheden zien dat werken in de provincie Flevoland, werken is in een provincie waarin rust maar met voldoende dynamiek, ruimte, vele recreatieve voorzieningen en prettig wonen vanzelfsprekend zijn. Wil je een impressie krijgen van Flevoland als provincie, dan loont het zeker de moeite om de sfeer te komen proeven in de sfeervolle stand. De vacatures van alle gemeenten zijn in de beursstand terug te vinden per vak/werkgebied.

Gratis

De toegang voor de Carrièrebeurs is na voorregistratie gratis. Voorregistratie is mogelijk door je via de site
www.carrierebeursoverheid.nl onder kopje inschrijven aan te melden. De beurs is op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.