Gemeente Boxtel


Instructiebijeenkomsten Ondersteunende Software Verkiezingen voor politieke groeperingen

* 07-12-2009

De Kiesraad heeft in opdracht van de Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties speciaal software laten ontwikkelen ter ondersteuning van politieke partijen bij de kandidaatstelling.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Met deze software is het mogelijk uw kandidatenlijst en alle andere formulieren die bij de verkiezingen nodig zijn aan te maken. Tevens levert de software een elektronisch exportbestand op dat voor uw gemeente van belang is in de verdere verkiezingsprocedure. Op de dag van kandidaatstelling dient u dit bestand, tezamen met alle benodigde formulieren bij uw gemeente te overleggen. De OSV software is vanaf 25 november beschikbaar via de website van de Kiesraad, www.kiesraad.nl.

Aanmelden instructiebijeenkomst
Aangezien het de eerste keer is dat u gebruik kunt maken van OSV, wordt u in de gelegenheid gesteld om een instructiebijeenkomst over het gebruik van de software bij te wonen. Per politieke groepering kunnen maximaal 2 mensen deelnemen. U kunt de bijeenkomst van uw voorkeur in het aanmeldformulier aankruisen en aangeven met hoeveel mensen u wenst deel te nemen. Het formulier kunt u ingevuld en ingescand mailen naar osv@ivu.nl. U kunt de aanmelding ook laten lopen via de gemeente Boxtel via burgerzaken@boxtel.nl .
Wees er snel bij want vol = vol.

De instructiebijeenkomst zal speciaal gericht zijn op de activiteiten welke betrekking hebben op de kandidaatstelling en duurt ongeveer 1,5 uur.