Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Oudste hotel van Nederland viert jubileum
Hazen 25 jaar ondernemer bij Hotel de Draak in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 7 december 2009 - In Hotel de Draak werd op vrijdag 4 december het 25-jarige jubileum van directeur en eigenaar Frans Hazen gevierd. Hazen vierde dit kwart eeuw ondernemerschap met een officiële receptie in het gezelschap van onder andere het College van Burgemeester en Wethouders, de directie van het plaatselijke en regionale bedrijfsleven en oud Burgemeesters van Bergen op Zoom. Hotel de Draak bestaat al 612oe jaar en ligt aan de levendige en Bourgondische Grote Markt in Bergen op Zoom.

Kwart eeuw ondernemer
Directeur Frans Hazen is sinds 1984 eigenaar van Hotel de Draak, maar was al eerder betrokken met een managementfunctie binnen het hotel. Het 25-jarig ondernemerschap werd gevierd met een officiële receptie waarbij het College van Burgemeester en Wethouders, de directie van het plaatselijke en regionale bedrijfsleven en oud Burgemeesters van Bergen op Zoom aanwezig waren. Frans Hazen is groot voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen en vroeg de aanwezigen om een bijdrage aan Stichting Shanti in plaats van een persoonlijk cadeau. Frans Hazen is verheugd: "Ik ben enorm trots op Hotel de Draak en ga nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Met ons team blijven wij werken aan het vervullen van de essentie van gastvrijheid en ambachtschap voor onze gasten. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen, ook de komende 25 jaar!". Hazen is naast ondernemer sinds 2006 ook voorzitter van de sector Hotels van Koninklijke Horeca Nederland.

Hotel de Draak
Hotel de Draak ligt aan de levendige en Bourgondische Grote Markt in Bergen op Zoom en is met haar 612 jaar het oudste hotel van Nederland. Het hotel beschikt over 66 unieke kamers verdeeld over vier verbonden panden, waaronder 'Résidence Dagmara', een dependance stammend uit de negentiende eeuw en schuin aan de overkant gelegen van Hotel de Draak. De verschillende ruimten van het hotel zijn uniek door de authentieke bouwelementen. Eigentijdse elementen als een moderne badkamer, een flatscreen televisie en internet standaard in ieder kamer. Hotel de Draak beschikt over een eigen restaurant genaamd Hemingway Eten & Drinken. Dit restaurant kent een Franse, klassieke kaart met verfijnde gerechten en biedt een keur aan kwaliteitswijnen. Daarnaast bezit De Draak ook een eet- en drinklokaal met een mediterrane keuken: 'La Pidola'. www.hoteldedraak.nl



Ingezonden persbericht