Ingezonden persbericht


De Persgroep Online trekt nieuwe medewerkers aan

Het team van de Persgroep Online - de online verkooporganisatie van AD.nl, volkskrant.nl, nrc.nl, nrcnext.nl, parool.nl en trouw.nl - is versterkt met Stanley Bonaparte, Aleid Reijnders en Martine Kevelham. Justin Sandee, Sales Director Online: "We blijven investeren in de kwaliteit en kwantiteit van ons online team om onze adverteerders zoveel mogelijk te laten profiteren van de mogelijkheden die we bieden. Met ons sterke online nieuwsnetwerk brengen we adverteerders maandelijkse in beeld bij ruim 4,3 miljoen unieke bezoekers."

Stanley Bonaparte_dPA Online-small.jpg
Stanley Bonaparte
Stanley Bonaparte (1962) wordt als account-manager verantwoordelijk voor onder andere de corporate-, finance-, overheid- en onderwijsbranches. Eerder werkte hij onder meer bij Unilever als trader en daarvoor gaf hij bij Telemedia leiding aan de buitendienst Key Accounts.

Aleid Reijnders_dPA Online-small.jpg
Aleid Reijnders
Aleid Reijnders (1983) zal als account-manager actief zijn binnen de branches Toerisme, Automotive en Energie. Aleid was hiervoor Accountmanager Toerisme Print en werkte daarvoor bij de Sky Radio Group.

MartineKevelham-small.jpg
Martine Kevelham
Martine Kevelham (1981) gaat als account-manager aan de slag voor de branches Telecom, Retail, FMCG en Multimedia. Eerder werkte Martine voor CBS Outdoor op de afdeling Regional Sales. Daar was zij verantwoordelijk voor de advies over en verkoop van outdoor advertentiemogelijkheden aan adverteerders in Noord-Holland.

Over de Persgroep Online
De Persgroep Online is de online verkooporganisatie van AD.nl, volkskrant.nl, nrc.nl, nrcnext.nl, parool.nl en trouw.nl. Deze merken bereiken stuk voor stuk aantrekkelijke doelgroepen en bieden ook unieke doelgroepcombinaties. De combinatie van de nieuwssites trekt maandelijks ruim 4,3 miljoen unieke bezoekers. De advertentiefocus van het bedrijf is gericht op de Arbeidsmarkt, Retail, Kunst/Cultuur, Financieel/Zakelijk, Toerisme, Lifestyle, Vastgoed en Automotive. www.persgroepadvertising.nl/online

----------

Noot voor redacties