Superster Nelly op zoek naar Miss Apple Bottoms 2010 in Nederland

07/12/2009 09:43

Brand Events Inc

The Search for Miss Apple Bottoms 2010 "The Netherlands"

Superster en mode ontwerper "Nelly" is op zoek naar de Nederlandse Miss Apple Bottoms 2010!

In samenwerking met MAC Cosmetics is Apple Bottoms op zoek naar prachtige dames met mooie rondingen uit Nederland die zelfvertrouwen, klasse en intelligentie uitstralen om zo het gezicht van Apple Bottoms te worden in het jaar 2010. Apple Bottoms wilt op deze manier een kleine verandering brengen in de mode wereld waar mooie dames gepusht worden om zo dun mogelijk te zijn en hun gezondheid te riskeren om een serieuze carriere als model in de mode wereld te verkrijgen.

Om een kans te maken op de titel Miss Apple Bottom 2010 moeten de dames allereerst tussen achttien en dertig jaar oud zijn. Vervolgens wordt er gekeken of het desbetreffende dame het gezicht, uiterlijk en innerlijk bezit om de titel te dragen.

GeĂŻnteresseerde dames kunnen zich aanmelden op www.missapplebottoms.nl.

De winnares van Miss Apple Bottom 2010 zal het gezicht worden van Apple Bottoms. Daarnaast krijgt ze meer dan 15.000 euro aan prijzen. En als klap op de vuurpijl mag zij zich van haar beste kant laten zien tijdens een high-fashion fotoshoot in Parijs voor een internationaal modeblad.

De zoektocht naar Miss Apple Bottoms 2010 zal gehouden worden in de beste

discotheken van elf grote steden in Nederland verspreid over de komende acht weken. De finale zal op 24 januari plaatsvinden in club Escape tijdens de openingsavond van de Fashion Week.

Deze avond wordt niet alleen gevuld door de finale van Miss Apple Bottoms 2010, maar ook door een spetterende runway show waar de nieuwe Apple Bottoms fall/winter 2011 collectie gepresenteerd zal worden. Hierbij zullen nationale en internationale beroemdheden, de media en een kritische jury aanwezig zijn.

De winnares wordt bepaald door het publiek in de avonden in de discotheken en door middel van wereldwijde stemmen via de website www.missapplebottoms.nl.

De sluitingsdatum van het aanmelden is vrijdag 11 december 2009. Dames dienen zich dus snel aan te melden om kans te maken op de begeerde titel Miss Apple Bottoms 2010.

Ten slotte is er een speciale "wildcard" die open zal blijven voor nieuwe aanmeldingen tot 18 januari 2010. De winnares van de wildcard krijgt de kans om deel te nemen aan de search tijdens de finale.

Voor aanmeldingen, locaties, stemmen op modellen en verdere informatie kunt u terecht

op de website www.missapplebottoms.nl





http://www.missapplebottoms.nl