Online mensenwinkel: Creative People Shop


Creatieve freelancers kunnen voortaan direct online worden geboekt

AMSTERDAM, 20091204 -- Specifiek Producties, een boekingskantoor voor creatieve freelancers, lanceert CreativePeopleShop.com en geeft daarmee, door middel van een abonnement, toegang tot haar database.

In de afgelopen 5 jaar heeft Specifiek Producties een aardige staat van dienst opgebouwd in de entertainment industrie. Voor grote klanten als *Slam FM, *BNN, *NOC NSF, *NS Highspeed, *Shell en *Maxeda leverde Specifiek Producties freelance creatieven op evenementen, foto- en videoshoots.'De vraag vanuit onze klanten is heel divers: *promotieteams, *acteurs, *presentatoren, *stylisten, *sneldichters, *cheerleaders..., er wordt van alles aangevraagd, wat nog best wel eens een uitdaging is, maar goed, we heten niet voor niets Specifiek' zegt Monique, eigenaresse van Specifiek Producties.

Op maat boeken doen de dames van Specifiek Producties uiteraard nog steeds, maar ze komen nu ook met een nieuw product: de zelfservice CreativePeopleShop.com, direct online boeken of geboekt worden. De site is onder andere bedoeld voor productiemaatschappijen en reclamebureaus die willen putten uit haar zorgvuldig opgebouwde bestand. Met een abonnement kan een bedrijf ongelimiteerd mensen in onze database boeken, wat kosten besparend werkt, want behalve het abonnementsgeld zijn er geen kosten aan verbonden. CreativePeopleShop.com is een paar dagen geleden online gegaan. 'Het is de bedoeling dat we hiermee ook internationaal een netwerk gaan opbouwen, de voertaal is engels. Ik heb al positieve reacties gehad uit Los Angeles, Seattle, Vietnam, India en Australie, dus ik ben erg tevreden met het harde werk dat we hebben verricht'.

Creatieve professionals zijn uiteraard ook welkom in de database, ook aparte beroepen als: duikinstructeur, weddingplanner, historicus, filosoof, kapper, buikdanseressen en bartenders zijn welkom. 'Daar zal je wellicht niet direct aan denken, als het gaat om een creatief beroep, maar ook zij zijn welkom! Voor 1 euro per maand kun je je inschrijven, en heb ook jij ongelimiteerd toegang tot de database. Portfolio en cv worden beoordeeld voor toelating.

Wil je meer weten over Creative People Shop?
Ga dan naar www.CreativePeopleShop.com