Ingezonden persbericht


Daar wordt aan de deur geklopt...

Het beloofd een heerlijk Sinterklaasweekend te worden op Nickelodeon!

Op vrijdag 4 december is de allerlaatste aflevering te zien van Slot Marsepeinstein. Zal pakjesavond voorgoed veranderen? Of zal Jonas het voortbestaan van Sinterklaas veilig weten te stellen?

Daarna volgt de ontknoping van de kijkcijferhit Het Huis Anubis! De tijd begint te dringen en de club moet de Traan van Isis zien terug te krijgen. Ze zetten alles op alles, maar gaat het ze lukken?

Op zaterdag 5 december beginnen we 's morgens met een speciale aflevering van SuperNick, uiteraard gepresenteerd door Patrick en Terence. Maar zij presenteren de show niet alleen...de sterren uit Slot Marsepeinstein, Sinterklaas, FitPiet en KokPiet, zullen zaterdag de hoofdgasten zijn. Zij spelen namens de kids op de tribune de Sinterklaasquiz, gaan cadeaus stapelen, kijkertjes thuis kunnen hun gewicht in pepernoten winnen en een ieder krijgt de kans om zijn of haar vraag aan Sinterklaas en de Pieten te stellen!

En alsof het nog niet genoeg is kun je daarna gelijk afstemmen op de Slot Marsepeinstein Marathon, waarbij alle afleveringen achter elkaar te zien zijn. Om 16.00 uur volgt dan de film Sinterklaas en het uur van de waarheid.

En dan is het bijna tijd voor pakjesavond!

Vrijdag 4 december om 17.10 uur: Slot Marsepeinstein Vrijdag 4 december vanaf 18.00 uur: Het Huis Anubis (om 19.15 uur de ontknoping) Zaterdag 5 december vanaf 09.00 uur: SuperNick en vanaf 09.20 - 16.00 uur Slot Marsepeinstein Marathon Zaterdag 5 december om 16.00 uur: Sinterklaas en het uur van de waarheid




Ingezonden persbericht