Gemeente Baarn

Informatieavond initiatiefvoorstel Wintertuin: 16 november wintertuin

Maandagavond 16 november 2009 is er een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis over de toekomst van de Baarnse Wintertuin / Cantonspark aan de hand van het initiatief raadsvoorstel dat een speciale raadscommissie de afgelopen weken heeft voorbereid. In het initiatief raadsvoorstel Wintertuin wordt de gemeenteraad voorgesteld om in te stemmen met een nieuwe visie, randvoorwaarden en uitgangspunten op/van de toekomst en herbestemming van de Wintertuin/Cantonspark. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de hal van het Baarnse gemeentehuis (ingang Stationsweg 18). Iedereen is van harte welkom. Het initiatief raadsvoorstel vindt u hieronder.

AGENDA 16 NOVEMBER:

19.45 â 20.00 uur: Inloop

20.00 â 20.10 uur: Opening en introductie door de voorzitter, de heer J.M.W. Jansen.

20.10 â 20.30 uur: Gastspreker, de heer V. Lukkien.

De heer Lukkien is bioloog (botanicus). Hij is als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de Universiteit Utrecht. Hij was directeur van de Botanische Tuinen op de Uithof, en daarmee voormalig directeur van het Cantonspark.

20.30 â 21.30 uur: Mogelijkheid voor het stellen van vragen / discussie tussen aanwezigen en leden van de raadscommissie Wintertuin.

21.30 â 21.40 uur: samenvatting en sluiting door de voorzitter, de heer J.M.W. Jansen.

Na afloop is er gelegenheid voor informeel samenzijn onder het genot van een drankje.

Het initiatief raadsvoorstel van de raadscommissie Wintertuin kunt u hieronder downloaden, bekijken en printen (Adobe Reader benodigd).


* Initiatief Raadsvoorstel Wintertuin.pdf (155,35 KB)