Ingezonden persbericht


Persbericht Metro Mortale- Productiehuis KSC / Het Kaasschaafcollectief 16-09-2009

Metro Mortale op Utrecht Uitfeest

Afgelopen zondag stond één van de paradepaardjes van talentenpodium Soestvrijstaal op het Uitfeest in Utrecht. Metro Mortale, de driemansband uit Soest, werd gepresenteerd op het hoofdpodium op het Domplein en speelde voor een behoorlijk groot en enthousiast publiek.

De energieke band belooft veel goeds. De getalenteerde jongens draaien nergens hun hand voor om en krijgen met hun stevige popliedjes het publiek iedere keer enthousiast. Het afgelopen jaar zijn zij flink gegroeid, zowel muzikaal als in hun performance. Metro Mortale zal komende maand nog meerdere keren optreden op de Utrechtse podia. Hiermee laten zij zien dat Soestvrijstaal doorwerkt in de provincie en dat het platform jong talent helpt groeien en in contact brengt met grotere podia en netwerken.

Soestvrijstaal is in 2008 opgezet door Productiehuis het Kaasschaafcollectief als talentenpodium in Soest. Soestvrijstaal bestond in het voorjaar van 2009 uit vier podiumavonden en een festival in openluchttheater Cabrio, waar landelijk bekende acts en jong talent uit Soest en omgeving elkaar afwisselden. Ook in 2010 hoopt Soestvrijstaal weer podiumavonden te kunnen organiseren voor nieuw jong talent.

Meer Metro Mortale?

Aanstaande vrijdag 18 september treden zij op tijdens Lo-friday in de Kargadoor in Utrecht en op 1 oktober staan zij op het Utrechtse talentenpodium Bijschaven in EKKO.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bijschaven: donderdag 1 oktober 2009

21:00 - 02:00 uur in EKKO, Bemuurde Weerd WZ 3 in Utrecht

Programma: Metro Mortale, Esteban, Qnip, O/M/a, Mike E is into Dupstep

In het Café: Fred Fruitman & de neef van Henk de Bruyn

Voor meer info: www.soestvrijstaal.nl, www.kaasschaafcollectief.nl, bijschaven.hyves.nl, www.ekko.nl


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -