Politie Gelderland-Zuid

Getuige van mishandeling gezocht

Nijmegen, 18-09-2009 o Een 13-jarige Nijmeegse jongen deed aangifte van mishandeling. De jongen werd woensdagavond rond 19.00 uur op de Gelderselaan, ter hoogte van de Limoslaan, mishandeld door een groep van 6 à 7 jongeren.

De jongen fietste samen met een vriendje over de Limoslaan. Bij de kruising met de Gelderselaan stond een groepje jongeren. Eén van de jongeren hield de 13-jarige tegen en duwde hem van zn fiets af. Toen het slachtoffer op de grond lag werd hij geschopt en kreeg hij een vuistslag in zijn gezicht. De dader was ongeveer 16 jaar oud, had een licht getinte huidskleur en had een blauw vest aan. Ook droeg hij een blauwe pet.

Oproep getuige

Toen de jongen geslagen werd kwam een man langs fietsen. Deze man stopte en zei tegen het groepje dat ze moesten ophouden. Daardoor zag het slachtoffer kans om te vluchten.
De politie is op zoek naar deze man omdat hij een belangrijke getuige is. De man was gekleed in een gele regenjas. Ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het team Nijmegen Noord-Oost via telefoonnummer 0900 8844. (03)

Laatst gewijzigd 18-09-2009 16:08 | © Regio Gelderland-Zuid |