Gemeente Lingewaard


Begraafplaats Huissen-Stad

De gemeente Lingewaard wil de nabestaanden van de op begraafplaats Huissen-Stad begraven personen graag informeren over de ontwikkelingen omtrent de begraafplaats. Volgens planning zouden alle bekende nabestaanden eind september hierover een brief ontvangen. Omdat wij u graag van de meest actuele informatie willen voorzien is om onderstaande reden besloten het versturen van deze brief uit te stellen tot uiterlijk na de raadsvergadering van 7 en 8 oktober 2009.

Tijdens de politieke avond op 22 september wordt door de gemeenteraad van Lingewaard een initiatiefvoorstel worden besproken. Dit voorstel heeft betrekking op het heffen van leges voor grafrechten op begraafplaats Huissen-Stad en kán redelijk ingrijpende gevolgen kan hebben voor de actualisatie van de begraafplaatsadministratie van de begraafplaats Huissen-Stad.

Tijdens politieke avond wordt dit initiatiefvoorstel besproken, tevens wordt besloten of het voorstel geagendeerd wordt voor de raadsvergadering van 7 of 8 oktober 2009 om 19:30. De gemeenteraad besluit vervolgens in deze vergadering of het voorstel wordt aangenomen of afgewezen. Als u belangstelling heeft kunt de politieke avond van 22 september bijwonen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van het spreekrecht, u dient van tevoren hiervan melding te maken bij de raadsgriffie tel. (026) 326 04 61, zodat daarmee tijdens de vergadering rekening kan worden gehouden.