Gemeente 's-Hertogenbosch

09-09-2009
Woonmanifestatie regio 's-Hertogenbosch

Wanneer: Vrijdag 18 september, 16.00 - 21.00 uur Zaterdag 19 september, 10.00 - 16.00 uur Waar: Brabanthallen 's-Hertogenbosch Toegang en parkeren: gratis

Volgend weekend vindt in de Brabanthallen de Woonmanifestatie Regio 's-Hertogenbosch plaats. De Woonmanifestatie is bedoeld voor mensen die een (nieuwbouw)woning zoeken of een huis willen (laten) bouwen op een eigen kavel. Er is een overzicht van het actuele aanbod van (nieuwbouw)woningen in de regio. Ook kunt u er informatie krijgen over overheidsplannen en financieringsmogelijkheden.

De gemeente 's-Hertogenbosch is met een informatiestand aanwezig op de woonmanifestatie. Hier vindt u uitgebreide informatie over de woningbouw in de stad. Er is een maquette van De Groote Wielen, waarop u kunt zien welke bouwactiviteiten er plaatsvinden in deze wijk. Ook geeft de gemeente informatie over de mogelijkheden voor de tijdelijke verhuur van uw "oude" woning. Als u een woning hebt gekocht en uw oude woning (nog) niet kunt verkopen, is er namelijk de mogelijkheid die woning tijdelijk te verhuren. Hierdoor voorkomt u leegstand en kunt u uw dubbele woonlasten verminderen.

Verder zijn op de Woonmanifestatie aanwezig: Rabobank 's-Hertogenbosch en omstreken, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, makelaars en notarissen.