Hulpverleningsregio Haaglanden


Overlijden collega Arjen van der Wier

Met diepe verslagenheid geven wij kennis van het overlijden van Arjen van der Wier. Arjen is vrijdag 8 mei op de veel te jonge leeftijd van 35 jaar overleden. Arjen was ambulanceverpleegkundige van de GGD Den Haag - opkomstpost Delft - die tevens als AMON-verpleegkundige werd ingezet. Daarnaast was Arjen OvDG bij de GHOR en werkte als flexibele centralist op de CPA. Arjen is overleden als gevolg van een ongeval tijdens een motorrijtraining.

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, kinderen, familie, vrienden, directe collegas en een ieder die Arjen een warm hart toedraagt. Wij willen allen veel sterkte toewensen met de verwerking van dit grote verlies. Onvoorstelbaar dat dit deze serieuze, voorzichtige en zeer gewaardeerde collega is overkomen.

Arjen nam vrijdag 8 mei - in het kader van zijn werk deel aan een rijtraining die door het opleidingsinstituut van de Politie Haaglanden werd verzorgd. Deze praktijktrainingen vinden voor een belangrijk deel plaats op de openbare weg. Zo ook afgelopen vrijdag. Hierbij is Arjen op een dijk bij Moordrecht met de motor onderuit gegaan, tegen de vangrail gekomen en met zwaar letstel ter plaatse overleden.

Vrijdagmiddag 15 mei is de uitvaartdienst met aansluitend de begrafenis in Delft. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Ingeborg Hofstede.