Politie Midden- en West Brabant

Persberichten

Oosterhout, 03-05-2009

Man aangehouden voor bedreiging ex

RAAMSDONKSVEER: Een bewoonster van de Benraadshoef meldde zaterdag dat ze werd lastig gevallen door haar ex. De man was die dag al meerdere malen bij de 37-jarige vrouw langs geweest en had haar bedreigd. Die avond kwam de man plotseling de woning van de vrouw binnen door de deur die eerder afgesloten was. De man greep de vrouw bij haar armen en bedreigde haar wederom. Hierna vertrok hij. De politie hield de 34-jarige man uit Geertruidenberg aan. Hij is in verzekering gesteld. Van de vrouw is aangifte opgenomen.

Man aangehouden na bedreiging vriendin en politie

GILZE-RIJEN: De politie kreeg zondag melding dat een vrouw haar vriend uit de auto had gezet langs de Rijksweg A58. De man was onder invloed van drank en drugs en gedroeg zich zo agressief tegenover de vrouw dat ze zich gedwongen voelde de man de auto uit te zetten. Even na 04.00 uur werd de man door de politie aangetroffen in de berm langs de snelweg. De man bedreigde politiemensen met een mes. Hierna werd besloten er een diensthond bij te halen. De man had zich verschanst in de bosjes langs de snelweg. De man bedreigde opnieuw
politiemedewerkers met een mes en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. De politieagenten voelden zich genoodzaakt pepperspray te gebruiken bij de aanhouding van de verdachte. Het mes is in beslag genomen en de 21-jarige verdachte uit Tilburg is in verzekering gesteld.
Gedurende de zoektocht naar de man en de aanhouding is een deel van de Rijksweg tijdelijk afgesloten.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 03-05-2009 14:06 | © Regio Midden en West Brabant |