Ingezonden persbericht


Persbericht

Partake Competence Center ziet levenslicht

Utrecht, 13 oktober 2008 - Sinds kort kunnen Oracle|Hyperion klanten gebruik maken van het Partake Competence Center. Het Partake Competence Center levert functionele support, zodat organisaties zich kunnen richten op hun core business.

Partake Competence Center
Het Partake Competence Center is een helpdeskfunctie gericht op de support van klantspecifieke implementaties van de producten: Hyperion Financial Management, Hyperion Enterprise, Hyperion Planning, Hyperion Essbase en aanverwante producten, zoals FDM en Financial Reporting. Naast deze helpdeskfunctie levert het Partake Competence Center onder andere een uitgebreide kennisdatabase, periodieke quality reviews, informatie over de laatste software releases en release management. Het Partake Competence Center is gevestigd in Brussel en heeft een Europese dekking. Ook support buiten de normale werktijden en het outsourcen van complete applicaties horen tot de mogelijkheden die het Partake Competence Center biedt.

Over Partake Consulting
Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa, waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen. Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Noot voor de redactie,