Ingezonden persbericht


Okt. 2008 Persbericht

Stedman Graham in Nederland


Miljoenen mensen hebben zijn boek You can make it happen reeds gelezen en zijn er beter van geworden.
Nu in het Nederlands uitgegeven door Succesboeken.nl: Neem je toekomst in eigen hand.

Miljoenenoplage
Het originele boek You can make it happen is al vele jaren wereldwijd een bestseller in miljoenenoplage. Toen het originele boek uitkwam bestormde het direct de New York Times bestsellerlijst en het heeft daar vele jaren op gestaan.
Het boek Neem je toekomst in eigen hand is een praktische gids die de lezer in 9 stappen laat inzien dat je niet je omstandigheden bent maar je mogelijkheden, zoals Stedman het zelf zegt.
Praktisch en vol met verhalen en voorbeelden.
Stephen Covey schreef - als goede vriend - het voorwoord.

Verkorte biografie Stedman Graham
Stedman is op 6 maart 1951 als Afro-Amerikaan geboren in Whitesboro, New Yersey. Hij heeft zich ontwikkeld tot onderwijzer, schrijver, zakenman en filantroop. Hij runt een bedrijf in sportmarketing en een non-profitorganisatie om alcohol- en drugsgebruik onder jongeren te bestrijden en jeugdleiderschap te bevorderen. Hij heeft sinds de oprichting reeds $ 1.5 miljoen aan studiebeurzen verstrekt aan jongeren die anders niet hadden kunnen studeren. Hij heeft inmiddels 10 boeken op zijn naam staan.

Oprah Winfrey
Ruim twintig jaar is Stedman de levenspartner van Oprah Winfrey. In zijn boek beschrijft hij dat hij daar veel last van heeft gehad. Menigeen denkt dat z'n kostje gekocht is als partner van een van de rijkste vrouwen van de wereld, voor Stedman was het tegendeel echter waar.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht