Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Medeoprichter sluit zich opnieuw aan bij werkgeversvereniging callcenters WGCC

Customer Contact comes home

Leidschendam, 13 oktober 2008 SNT, één van de grootste en meest ervaren dienstverleners op het gebied van multichannel klantcontacten in Nederland heeft zich opnieuw aangesloten bij de Werkgeversvereniging Callcenters WGCC. Tien jaar geleden was SNT medeoprichter van de WGCC. De onderneming haakte in 2006 tijdelijk af. Nu spelen vooral vakinhoudelijke overwegingen een rol bij de beslissing om via de werkgeversorganisatie een breed front te vormen. In de komende jaren gaan grote ondernemingen hun customer management strategisch outsourcen, net zoals we dat in de ICT hebben gezien , aldus algemeen directeur Jac Vermeer. Teneinde klaar te staan voor deze ontwikkeling moeten de facilitaire contact center bedrijven laten zien wat zij in deze ontwikkeling kunnen betekenen. Onderzoek naar Business Process Outsourcing moet daarvoor branchebreed worden opgepakt. De WGCC heeft voor dat onderzoek naar customer contact-BPO een eerste aanzet gegeven. Wij sluiten ons daar graag bij aan , aldus Vermeer. Vermeer is inmiddels ook toegetreden tot het bestuur van de werkgeversvereniging.

SNT

SNT behoort tot de grootste aanbieders op het gebied van afhandeling van multichannel klantcontacten en is het langst bestaande contact center bedrijf in Nederland. SNT zorgt ervoor dat opdrachtgevers effectief contacten met hun klanten kunnen opbouwen en onderhouden. Op basis van de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever optimaliseert SNT de waarde van de contacten per klantsegment.

WGCC

De Werkgeversvereniging Callcenters WGCC is een werkgeversvereniging, belangenbehartiger en kwaliteitskeur voor de facilitaire customer contact bedrijven in Nederland. Het WGCC Quality Membership staat voor excellente dienstverlening in customer management. Naar opdrachtgevers garanderen de bij de WGCC aangesloten bedrijven hun activiteiten te ondernemen in overeenstemming met de wet- en regelgeving.

===============

Nadere informatie voor de pers:

WGCC

Herman Nieuwenhuis

06 53 58 60 57

SNT Nederland BV

Nicole Hellwig

079 368 60 08