Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TMC Group richt TMC Electronics op

Eindhoven, 13 oktober 2008 ­ TMC Industrial Automation, één van de businesscellen van TMC Group, heeft TMC Electronics opgericht.

Begin 2007 is TMC gestart met het uitvoeren van industriële automatiseringsprojecten vanuit de gespecialiseerde businesscel TMC Industrial Automation. Deze projecten worden uitgevoerd binnen zowel de technische software als de hardware competentie. Als gevolg van de gespecialiseerde vraag in de markt is er een verdeling ontstaan van activiteiten op het vlak van technische automatisering en elektronica ontwikkeling. Vanwege deze ontwikkeling en de doorlopende vraag naar elektronica specialisten bij onze klanten zoals ASML, Corus, Philips en TNO start TMC de gespecialiseerde cel TMC Electronics op. Vanuit deze nieuwe businesscel denkt TMC haar klanten beter te kunnen bedienen.

"Consultancy en Engineering binnen het vakgebied elektrotechniek is schaars. Veel bedrijven zijn zoekende naar professionals die technische problemen kunnen oplossen of innovatieve ideeën kunnen inbrengen. TMC Electronics voorziet in deze behoefte en mag zich hiermee pionier noemen", aldus Henrie Pulles, Directeur TMC Industrial Automation.

TMC Electronics gaat zich vanuit Eindhoven richten op research- en innovatieve productontwikkelingsprojecten. Opdrachtgevers zijn bedrijven met een vraag naar topprofessionals binnen elektronica ontwikkeling. TMC Electronics is in staat dit topniveau te realiseren door de inzet van professionals op academisch niveau (veelal gepromoveerd). Alle werkondernemers beschikken over een bewezen functioneringsniveau uiteenlopend van ontwerper tot architect en van specialist tot consultant. TMC Electronics kent de volgende specialisaties: electronic & PCB ontwerp (analoog en digitaal), vermogenselektronica, FPGA/VHDL, signaalverwerking en het ontwerpen van besturingssystemen.

Hiermee is TMC nu nog beter in staat projecten te ondersteunen op locatie tijdens de gehele fase van de (technische) productontwikkelingscyclus


---

VOOR MEER INFORMATIE
Miranda van Engelen
040 239 22 63
www.tmc.nl

TMC GROUP
TMC Group zet als Technology & ICT-dienstverlener met een uniek businessmodel meer dan 500 (zeer) hoogopgeleide werkondernemers, specialisten en adviseurs in op projectbasis bij diverse opdrachtgevers. Klanten zijn o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, NXP Semiconductors, Vebo, Ministerie van Defensie en Gemeente Amsterdam. De onderneming is vaak nauw betrokken bij de kernontwikkeling(en) van de klant en helpt mee klantkritische projecten tot een goed resultaat te brengen.

Naast de member company TMC Technology & ICT, profileert TMC Group profileert zich tevens in de markt met de member company Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek

TMC Group hanteert het werkondernemerschapsmodel dat bestaat uit de volgende vier principes:
1. Langdurige arbeidsrelatie

2. Individuele winstdeling

3. 1-op-1 carrière coaching

4. Werkzaam in een gespecialiseerde, ondernemende businesscel

Dit model, uniek door de combinatie van de vier principes, maakt van TMC Group een onmisbare schakel tussen de werkondernemer en de opdrachtgever, zeker in krappe arbeidsmarkten.

---- --