Verizon Business ontvangt multinationale Cisco-certificering

13/10/2008 07:03

PR Newswire

READING, Engeland, October 13 /PRNewswire/ --

- Verizon Business aangewezen als strategische partner voor de levering van geïntegreerde communicatieoplossingen aan de Europese markt

Verizon Business maakte vandaag bekend dat het van Cisco een Multinational Certification voor Europa heeft ontvangen. Dit houdt in dat Verizon Business voldoet aan de stringente eisen van de hardwarefabrikant op het gebied van netwerkvaardigheden, service, ondersteuning en klantentevredenheid. Deze certificering stelt Verizon Business in staat om gezamenlijk met Cisco geïntegreerde oplossingen aan Europese klanten aan te bieden. De multinationale certificering volgt op afzonderlijke certificeringen in Frankrijk, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Verizon Business maakt deel uit van een selecte groep van bedrijven die de pan-Europese Cisco-certificering heeft ontvangen. Stuart Curzon, de senior vicepresident van Verizon Business EMEA: "Verizon Business staat bekend als expert in het leveren van geavanceerde, hoogwaardige
IP-communicatieoplossingen die internationaal opererende bedrijven in staat stellen om op efficiëntere wijze zaken te doen. Deze certificeringen vormen het bewijs van onze voortdurende investeringen in strategische samenwerking en in infrastructuur met het doel om de veranderende zakelijke doelstellingen van onze klanten te kunnen blijven ondersteunen".
Edison Peres, de senior vicepresident Worldwide Channels van Cisco: "We leggen ons toe op het aanbieden van tools, training en programma's die de groei, differentiatie en winstgevendheid van onze partners bevorderen. Met het behalen van Gold en Silver Certifications in meerdere landen investeert Verizon Business in diens vermogen om geïntegreerde en aangepaste technische oplossingen aan de Europese markt te leveren".
Om de status van Cisco Gold Certified Partner te verkrijgen diende Verizon Business blijk te geven van een zo breed mogelijke expertise binnen vier belangrijke specialisatiegebieden: unified communications, routing and switching, security en WLAN's. Verizon Business heeft daarnaast Cisco Lifecycle Services in zijn aanbod geïntegreerd en is eraan gehouden om een hoog niveau van klantentevredenheid te waarborgen. Met het behalen van de Cisco Gold Certification krijgt Verizon Business toegang tot uitgebreide training- en ondersteuningsmogelijkheden van Cisco op het gebied van verkoop-, technische en levenscyclusdiensten.
Het Cisco Resale Channel Program biedt partners niet alleen training en ondersteuning, maar test daarnaast hun vaardigheden door middel van audits die door een externe partij worden verzorgd. Een partnercertificering van Cisco geeft aan dat een leverancier een groeiend scala aan vaardigheden op belangrijke technologische terreinen bezit en in staat is om geïntegreerde netwerkoplossingen aan te bieden. Partners die in Europa actief zijn dienen twee Gold Certifications en twee Silver Certifications te behalen alvorens ze de status van Multinational Certified-partner voor Europa kunnen verwerven.

Over Verizon Business
Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE: VZ), beheert 's werelds meest gebruikte publieke IP netwerk en gebruikt haar wereldwijde netwerk mogelijkheden om grote ondernemingen en
overheidsinstellingen te voorzien van een ongeëvenaarde combinatie van beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid. Het bedrijf integreert geavanceerde IP communicatie en information technology (IT) producten en diensten. Hiermee levert het bedrijf toonaangevende oplossingen aan ondernemingen inclusief managed services, security, mobility, collaboration en professional services. Deze oplossingen stimuleren innovatie en maken het klanten mogelijk om beter zaken te doen. Voor meer informatie, raadpleeg www.verizonbusiness.com

Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.

Cisco, Cisco Systems and the Cisco logo are registered trademarks of Cisco Systems Inc. in the United States and certain other countries.

Web site: http://www.verizonbusiness.com
Jo Perrin +44-770-252-5868, jo.perrin@verizonbusiness.com






-