Gemeente Lansingerland


Project Thuisadministratie
Humanitas

Maandag 13 oktober deelt wethouder Werner ten Kate de certificaten uit aan vrijwilligers die de cursus Thuisadministratie met goed gevolg hebben afgelegd.

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt deze mijlpaal feestelijk gevierd. Locatie: gebouw Sport- en Partycentrum Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4, Bergschenhoek. Aanvang 17.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur.

Het Humanitas-project Thuisadministratie 3B-hoek is bedoeld voor inwoners van de gemeente Lansingerland, die moeite hebben met het organiseren van hun administratie en hierbij duidelijk behoefte hebben aan een steuntje in de rug. Deze cliënten worden gedurende een periode van maximaal één jaar door een vrijwilliger ondersteund en geadviseerd om hun administratie weer op orde te brengen en te houden. Aan het project Thuisadministratie zijn geen kosten verbonden. Het enige wat wij vragen van een cliënt is motivatie en inzet.

Vanaf 13 oktober kunt u zich aanmelden voor ondersteuning vanuit de Humanitas Thuisadministratie 3B-hoek bij projectcoördinator: Richard de Ridder,
tel. 06 20 26 52 82 (werkdagen: maandag/dinsdag/donderdagmiddag).