Ingezonden persbericht


8 juli 2008

Persbericht

Kinderpret op kindermanifestatie

Tijdens de herfstvakantie van 13 tot en met 17 oktober kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar dagelijks genieten van een speelparadijs, kinderfilms en optredens van bekende artiesten op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Gezinnen kunnen deze week een vakantie boeken en geven hun kinderen daarmee een fantastische week.

In het speelparadijs kunnen kinderen zich vermaken met trampolines, een skelterbaan, schminken en veel springkussens. Daarnaast is er de kinderbios waarin 10 kinder- en familiefilms te zien zijn. Verder vermaken clowns en de mascotte Bennie de kinderen in het speelparadijs.

Er treden deze hele week verschillende kinderartiesten op. Denk aan Marcel & Lydia Zimmer, André Verhagen, Arcanta Poppentheater. Vrijdagmiddag geven Elly & Rikkert een spetterend optreden voor kinderen vanaf 4 jaar.

Marcel & Lydia Zimmer geven op De Betteld een fantastisch kinderconcert met een afwisselend programma voor kinderen van 4 -- 12 jaar. Daarin wordt veel gezongen, gedanst, gegoocheld en feest gevierd om God te prijzen en zijn liefde te laten zien aan iedereen. Marcel & Lydia Zimmer hebben cd's op hun naam staan als Wat een liefde, Til mij op, Meer en meer, De hemel vertelt en cd's waar ze aan meegewerkt hebben zijn Opwekking voor Kids, Oké4Kids (o.a. Kom aan boord en Ontdekt) en Herman Boon.

Arcanta is leuk en verantwoord christelijk poppentheater gespeeld door het echtpaar Aad en Esther. De voorstelling heet 'Geen Probleem' en gaat over de zoon van de tuinman die z'n erfenis komt bekijken. Hij vraagt zich af of de bewoners van de tuin nog geoefend hebben met zingen, goochelen en poppenkast spelen toen hij er niet was. Vooral leuk, maar ook met een boodschap; Gebruik je talenten want alles wordt nieuw!

Elly & Rikkert maken al vele jaren samen cd's en boekjes voor peuters en kleuters. Ook zijn er inmiddels dvd's uitgegeven met daarop optredens en liedjes van het duo. Elly is vooral ook bekend van het kleuterprogramma 'Elly en de Wiebelwagen', dat door de EO wordt uitgezonden.

Kaarten voor de Kindermanifestatie zijn tijdens de manifestatie verkrijgbaar op De Betteld. Een all-in kaart kost ¤ 19,50 en een dagkaart ¤ 7,50, en zijn op De Betteld te koop. Dit is inclusief de optredens van de artiesten. Daarnaast zijn er per activiteit kaarten verkrijgbaar. Deze kosten ¤ 2,00 tot ¤ 5,00. Voor meer informatie over de Kindermanifestatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.betteld.nl. Hier kunnen zij ook online hun vakantie boeken.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht