AutoRai

GT-pakket voor Suzuki Splash

(10/13/2008)
Een sportieve uitstraling heeft de Suzuki Splash van zichzelf al. Voor Splash-rijders die hun auto nóg sportievere looks willen geven, is er nu een GT-pakket. Op de Swift, de SX4 en de Grand Vitara zijn de GT-pakketten al een doorslaand succes. Zonder twijfel zijn ze de meest gewilde Suzuki-accessoires van dit moment. Het GT-pakket voor de Splash is verkrijgbaar vanaf 1.199 euro.

Het Splash GT-pakket bestaat uit vijf onderdelen. De zwarte achterklepspoiler toont erg sportief. De voorzijde oogt extra stoer met de zwarte delen op de onderste hoeken van de carrosserie. De voorbumperdelen sluiten mooi aan op de zwarte spatbordverbreders, die op hun beurt fraai overgaan in de zijskirts. Deze laatste twee onderdelen zijn gemaakt van het stootvaste materiaal PU (poly-urethaan). De achterzijde krijgt één brede mask die overeenkomsten vertoont met een diffuser. Deze mask is eveneens vervaardigd van het slijtvaste PU. De prijs van het GT-pakket bedraagt ⬠1.199,-, en dat is inclusief BTW en montage.

GT-plus-pakket
Behalve het GT-pakket is er voor de Splash nu ook het GT-plus-pakket leverbaar. De âplusâ van dit pakket omvat vier uiterst fraaie 7-spaaks lichtmetalen 16â velgen inclusief brede 195/50-banden van Yokohama, de producent van high-performance banden. Het GT-plus-pakket bevat verder dezelfde onderdelen als het GT-pakket en kost ⬠2.199,-, inclusief BTW en montage.

GT-stootlijstset
Splash-rijders die zich helemaal willen onderscheiden, kunnen hun GT- of GT-plus-pakket verder uitbreiden met een robuuste GT-stootlijstset. De fraaie en functionele vierdelige GT-stootlijstset is vanzelfsprekend volledig afgestemd op het design van het GT-pakket. Een Splash-badge in de hoeken maakt de stootlijstset af. De GT-stootlijstset staat voor ⬠175,70 op de prijslijst. Andere beschikbare accessoires voor de Suzuki Splash zijn: zwarte bumperfolie voor de voorzijde (⬠47,70) en achterzijde (⬠47,70), een uitlaatsierstuk (⬠85,75, niet leverbaar in combinatie met
1.0-liter-benzinemotor) en achteruitrijbeveiliging (parkeersensoren) met een voertuigspecifiek display (⬠299,-). Voor alle genoemde prijzen geldt: inclusief BTW en montage.