Gemeente Echt-Susteren


Meedoen met de BIND Fittest nog mogelijk!

Woont u in Echt-Susteren en bent u ouder dan 50 jaar? Dan kunt u meedoen aan de BIND-fittest! Nieuwsgierig naar uw conditie en hoe u die kunt verbeteren? Op 3 oktober staan professionals voor u klaar in sportcentrum In de Bandert om u antwoord te geven op die vraag! Schroom dus niet en geef u op!

Wat is het?

Het BIND project Galm/Scala biedt vijftigplussers een fittest aan. Deze test duurt ongeveer 2 uur en geeft u een goed beeld van uw lichamelijke conditie. Afhankelijk van uw prestatie krijgt u vervolgens advies over welke sportieve activiteiten geschikt zijn! Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan een bewegingsintroductieprogramma.

Artsen, adviseurs en testleiders zijn aanwezig om de fittest te begeleiden en/of te ondersteunen. De kosten van deelname aan de BIND fittest bedragen 5,- per persoon (inclusief 1 consumptie) . Meedoen aan de fittest verplicht u verder tot niets. Als u zich opgeeft voor de BIND fittest ontvangt u van ons een uitnodiging met verdere informatie over tijdstippen etc.

Wanneer?

De test is op vrijdag 3 oktober in In de Bandert in Echt en duurt ongeveer twee uur.

Voor wie?

De test is bedoeld voor inwoners van Echt-Susteren die ouder zijn van 50 jaar. Bent u iets jonger dan deze leeftijdscategorie en heeft u interesse, bel dan met SWE. Wanneer er plaatsen over zijn, kunt u ook deelnemen.

Wilt u zich opgeven of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch (0475-484848) of per email (bind@swe-info.nl) contact op met SWE.