Gemeente Echt-Susteren


Instructie Verkeersregelaar

In overleg met de politie, is besloten dat de Instructie Verkeersregelaar iedere 3 jaar herhaald moet worden.

Ten eerste voor de veiligheid van verkeersregelaars en deelnemers aan evenementen, ten tweede om op de hoogte te blijven van de actuele stand van zaken en als laatste om ervaringen uit te wisselen. De verkeersregelaars in onze database die langer dan 3 jaar geleden de Instructie Verkeersregelaar gevolgd hebben, hebben al een brief hierover ontvangen.

Deze instructie geldt tevens voor nieuwe verkeersregelaars. De nieuwe verkeersregelaars, die bij ons al bekend waren, hebben tevens een brief ontvangen.

Bent u verkeersregelaar, en heeft u langer dan 3 jaar geleden de instructie gevolgd, maar nu geen uitnodiging ontvangen, dan nodigen wij u graag uit om u aan te melden voor een van de instructieavonden. Uiteraard geldt dit ook voor mensen die zich als nieuwe verkeersregelaar willen aanmelden.

U kunt kiezen uit de volgende data en plaatsen:
* Donderdag 23 oktober om 19.30 uur,
locatie voormalig gemeentehuis, Wijngaard 8, Thorn LET OP, GEWIJZIGDE LOCATIE I.V.M. WERKZAAMHEDEN GEMEENTEHUIS MAASBRACHT!

* Dinsdag 28 oktober om 19.30 uur,
locatie gemeenschapshuis De Koppel, Vleutstraat 22, Dieteren
* Maandag 1 december om 19.30 uur,
locatie kantine politiebureau, Bandertlaan 1, Echt
* Woensdag 3 december om 19.30 uur,
locatie Apollohal, Apollolaan 2, Melick

* Woensdag 10 december om 19.30 uur,
locatie kantine politiebureau, Bandertlaan 1, Echt

Voor verdere inlichtingen of aanmelding kunt u een mail sturen naar verkeersregelaars@swe-info.nl . Ook kunt u contact opnemen met Jolanda Bakker bij Stg. SWE-Welzijnswerk via telefoonnummer 0475-484848.

Er dienen minimaal 20 en maximaal 50 deelnemers per avond te zijn. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf een bevestiging of zo nodig de vraag om een andere datum te kiezen.