Politie Gelderland-Zuid

Twee keer eenzijdig ongeval

Millingen a/d Rijn / Wijchen, 13-10-2008 o Zondagmiddag en - avond vonden twee eenzijdige ongevallen plaats waarbij bestuurders gewond zijn geraakt, eentje in Millingen de ander in Wijchen.


* Millingen aan de Rijn
Zondagmiddag rond 14.50 uur werd gemeld dat op de Brahmsstraat een man uit een scootmobiel was gevallen. Politie en brandweer gingen erheen. Zij troffen een 67-jarige inwoner van Millingen die met zijn invalidenvoertuig tegen een aluminium blok was gereden. Aan dit blok zat een ijzeren paal die op dat moment was neergeklapt. De 67-jarige was als gevolg van de aanrijding met zijn voertuig omver gevallen. Ambulancepersoneel heeft zijn hoofdwond ter plekke kunnen behandelen, waarna de man naar huis is begeleid.
* Wijchen
Omstreeks 21.05 uur kwam een 43-jarige fietser uit Wijchen ongelukkig ten val op de Tunnelweg. Er werd melding gemaakt van een flinke hoofdwond. De man zou met zijn hoofd op een putdeksel terecht zijn gekomen. Met een ambulance is de Wijchenaar naar het UMC St Radboud overgebracht. De 43-jarige verklaarde dat hij een paar biertjes had gedronken.
(08)

Laatst gewijzigd 13-10-2008 11:24 | © Regio Gelderland-Zuid |