Warchild


T-Mobile recyclet oude mobieltjes voor War Child Haal je gebruikte of kapotte mobieltje uit de lade voor War Child! Met deze boodschap gaven Niek Jan van Damme, algemeen directeur bij T-Mobile in Nederland en Willemijn Verloop, oprichtster van War Child, het startschot voor een grootste recyclecampagne.

In alle T-Mobile shops staat vanaf maandag 13 oktober een inzamelbak voor oude, gebruikte of kapotte mobieltjes. De toestellen worden ingezameld en vervolgens geveild. De opbrengst van de geveilde toestellen komt ten goede aan War Child. Toestellen die zich niet lenen voor de veiling worden op milieubewuste manier gedemonteerd en gerecycled. Medewerkers van T-Mobile gaven het goede voorbeeld door de eerste 1.500 mobieltjes in te leveren!

War Child is bijzonder blij met deze extra steun van de hoofdsponsor en hoopt dat iedereen het goede voorbeeld van de T-Mobile medewerkers zal volgen! Ga dus opzoek naar dat oude mobieltje en lever hem in! Kijk voor meer informatie ook op www.t-mobile.nl.