Gemeente Moerdijk


Start werkzaamheden Reconstructie Oliemolenstraat / Westerstraat

Aanstaande maandag 13 oktober wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor Reconstructie Oliemolenstraat / Westerstraat in Klundert. Het werk is gesplitst in het vervangen van de riolering en herinrichting. Uit oogpunt van bereikbaarheid is het namelijk niet wenselijk de straten langdurig af te sluiten.

Als eerste wordt gestart met het vervangen van de riolering. De bestaande verharding wordt dan weer tijdelijk terug gebracht. Hierdoor kan de ondergrond waar de riolering is aangebracht nazakken. Nadat de ondergrond is nagezakt zal de straat worden heringericht. De rioolwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf P.de Visser uit Werkendam.

Vooruitlopend op deze werkzaamheden staan de volgende zaken op korte termijn ingepland ( vanaf 13 oktober):

* Rooien bomen in de Oliemolenstraat;

* Vervangen kabels en leidingen (inclusief huisaansluitingen) Oliemolenstraat en Westerstraat door de Nuts bedrijven in het trottoir en parkeervakken;

* Vervangen riolering voor de woningen Oliemolenstraat nr. 32 t/m 46 met de aansluiting op de Krugerstraat.

Voor het vervangen van de overige riolering in de Oliemolenstraat en Westerstraat zal een aparte informatieavond worden belegd. Over de exacte datum van deze avond worden de bewoners nog nader geïnformeerd.