Provincie Noord-Holland

Bijeenkomst ondernemers over toerisme in Noordkop


1-10-2008

De provincie organiseert op maandag 13 oktober een bijeenkomst over de recreatieve en toeristische mogelijkheden in de Kop van Noord-Holland. Ondernemers uit de toeristische, recreatieve en agrarische sector kunnen zich hiervoor tot uiterlijk 6 oktober opgeven.

De Kop van Noord-Holland kenmerkt zich door veel water, dijken, polders, duinen, natuurgebieden, bollenland, weideland en kleine pittoreske dorpen. De provincie heeft zich de afgelopen jaren ingezet om de recreatieve infrastructuur in Noord-Holland te verbeteren en zodoende recreanten en toeristen te trekken. Zo zijn er onder meer het Noord-Hollandpad voor wandelaars, fietsroutes en vaarwegen. Kansen genoeg voor ondernemers om nieuwe mogelijkheden en producten te benutten.

Ondernemers in beweging

De bijeenkomst start om 14.00 uur met een welkomstwoord van gedeputeerde Bond. Daarna zal Jan Roelofsen (directeur Regio VVV) vertellen over de kansen en mogelijkheden van het recreatieve routenetwerk. Vervolgens vertellen drie ondernemers over hun eigen project en is er een workshop, gericht op de samenwerking tussen toeristische en agrarische ondernemers. Jan Hylkema van Recreatie Noord-Holland is dagvoorzitter. De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.

Meer informatie en inschrijving

De bijeenkomst vindt op 13 oktober van 13.30 tot 17.00 uur plaats in restaurant Fore, Ooghduyne 1 te Julianadorp. Een gedetailleerd programma is te verkrijgen via eedenm@noord-holland.nl.

Ondernemers uit de toeristische, recreatieve en agrarische sector kunnen zich tot uiterlijk 6 oktober opgeven voor deze bijeenkomst. Dat kan door een e-mail te sturen met daarin vermeld de naam van de deelnemer, naam bedrijf, adres en telefoonnummer naar eedenm@noord-holland.nl.

Nieuwsredactie