Gemeente Zwolle

Wijkplatform Aa-landen en Wipstrik op 8 en 9 oktober 2008

Datum uitgave persbericht: 10/03/2008

Wijkwethouders Cnossen en Dannenberg nodigen wijkbewoners van respectievelijk Wipstrik en Aa-landen uit voor een bijeenkomst van het wijkplatform in deze wijken.

Agenda wijkplatform Wipstrik

Datum: woensdag 8 oktober, aanvang: 20.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Bestevaer, Trompstraat 10/B, Zwolle Agenda:

* Herstructurering Ceintuurbaan

* Nieuws uit de wijk/actualiteiten

* Presentatie onderhoudswerkzaamheden 2008

Agenda wijkplatform Aa-landen

Datum: donderdag 9 oktober, aanvang 19.30 uur
Locatie: Wijkcentrum De Bolder, Dobbe 29, Zwolle Agenda:

* Presentatie over herinrichting speelplaatsen in de wijk
* Uitleg berekening overlast verkeerslawaai
* Anti-graffitiproject 'Aa-landen op stroom'

Spreekuur in Wipstrik

Voorafgaande aan de bijeenkomst in de Wipstrik houdt wijkwethouder Janco Cnossen vanaf 19.30 uur een spreekuur waar bewoners individuele vragen met de wijkwethouder kunnen bespreken.

Meldingen, vragen en klachten

Voor meldingen, vragen of klachten aangaande het beheer van de openbare ruimte kunnen bewoners de gemeentelijke wijkservicelijn bellen op het telefoonnummer (038) 498 33 00. Bij het wijkplatform in Wipstrik zijn hiertoe bovendien speciale meldingsformulieren aanwezig. Bij het wijkplatform in Aa-landen kunt u in de pauze en na afloop uw meldingen/klachten kenbaar maken aan de wijkbeheerder Gerard Ballintijn. Hij noteert de meldingen en zorgt voor de afhandeling.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keer per jaar in elke wijk voor de bewoners een wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle (038) 498 33 00. De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden via onderstaande link.