Nieuws

3 oktober 2008

Tom Brouwer teamleider Verandermanagement

Tom Brouwer is de nieuwe adviesteamleider Verandermanagement bij Bex*communicatie. Hij gaat met het team veranderspecialisten van Bex*communicatie bijdragen aan het oplossen van complexe communicatie-vraagstukken bij veranderprocessen.

Tom Brouwer is 42 jaar, bedrijfskundige met een postdoctorale studie verandermanagement en was voorheen ondermeer werkzaam bij de politie, in de energiesector, bij een groothandel in zuivelproducten en bij de Koninklijke Luchtmacht. Hij werkte in zijn vorige functie als organisatieadviseur onder meer voor de provinciale overheid en bouwbedrijven en is in zijn vrije tijd een actief muzikant.

Bex* voegt met Tom Brouwer een nieuw aspect van verandermanagement toe aan de kennis die het bureau al heeft op dit gebied. Communicatie bij verandermanagement wordt daarmee flink op de kaart gezet. "Bij succesvolle veranderingen is er veel aandacht voor proces, participatie, draagvlak en communicatie over, maar ook in de verandering", aldus Tom. "Ons team helpt in bewustwordingsvraagstukken, in het stimuleren van veranderingsbereidheid en het bieden van nieuw perspectief. Daarmee helpen we leiders van veranderprocessen om verbeteringen en vernieuwingen succesvol door te voeren - met meer communicatiekracht.".

In de afgelopen jaren adviseerde en ondersteunde het adviesteam Verandermanagement onder meer bij fusies, outsourcing, verzelfstandiging, implementatie van nieuwe werkwijzes en reorganisaties.