Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 8 oktober 2008

Herfstvakantie in Madurodam

Tijdens de herfstvakantie, van zaterdag 11 tot en met zondag 26 oktober, is er in Madurodam weer volop te beleven. Zo heeft de bezoeker voor het laatst de kans een bezoek te brengen aan de expositie Sesamstraat in Madurodam.

Laatste kans Sesamstraat in Madurodam

Nog tot en met 26 oktober is de expositiehal van Madurodam omgetoverd tot Ieniemieniestad. Kinderen kunnen tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, zich uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel, luisteren naar verhalen in de duinen van Sesamstraat en niet te vergeten: op de foto met de levensgrote Bert en Ernie. De expositie is dagelijks open van 10.00 tot 18.45 uur.

Madurodam by Light

Elke avond om 19.45 uur komt het verhaal van Hansje Brinker tot leven in de sensationele multimediashow Madurodam by Light. Heel Madurodam, dus alle gebouwen en waterpartijen en zelfs het vliegveld, zijn onderdeel van het decor van de 20-minuten durende lichtshow. Het park sluit direct na de show. De kassa's blijven open tot een half uur voor aanvang van de show.

Poppenkast en treintje

Vijf keer per dag, om 13.30, 14.30, 15.30, 17.00 en 19.00 uur, zijn er poppenkastvoorstellingen. Kinderen kunnen bovendien een rit maken in het treintje dat rondjes rijdt op de bovenring van Madurodam.

Praktische informatie

Entreeprijzen: volwassenen ¤13,75; kinderen 3-11 jaar ¤9,75; kinderenren 0-2 jaar gratis en 65+ ¤12,75. Voor Sesamstraat in MMadurodam en Madurodam by Light wordt geen toeslag gerekend. Wie overdag Madurodam bezoekt kan op dezelfde dag 's avonds terugkomen voor de lichtshow zonder extra betaling.

Voor meer informatie zie www.madurodam.nl.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht