MN Services Remco van Eeuwijk managing director Mn Services UK

Gepubliceerd tuesday 7 october 2008
Bron: Mn Services

Rijswijk - Met ingang van 1 oktober is Remco van Eeuwijk (38) managing director Mn Services UK. Van Eeuwijk is in deze functie verantwoordelijk voor nieuw te verwerven fiduciaire mandaten van Engelse pensioenfondsen. Daarnaast houdt Van Eeuwijk zich bezig met het onderhouden en uitbreiden van relaties met institutionele partijen in het Verenigd Koninkrijk. Remco van Eeuwijk is samen met enkele collegas vanuit een Mn Services kantoor in Londen van start gegaan.

Van Eeuwijk heeft ruime ervaring in productontwikkeling, business development en relatiebeheer van institutionele cliënten in het Verenigd Koninkrijk. Van Eeuwijk was de afgelopen twee jaar Executive Director, Global Head of Investment, Risk & Performance bij ABN AMRO Asset Management in Londen. Daarvoor was hij Managing Director Client Servicing & Product Development bij Wilshire Associates in Londen. Tussen 1997 en 2004 werkte Van Eeuwijk in verschillende functies bij ING Investment Management in Den Haag.

Remco van Eeuwijk over zijn komst naar Mn Services: Samen met mijn nieuwe werkgever geloof ik er in dat het fiduciair management concept van Mn Services toegevoegde waarde heeft voor Engelse pensioenfondsen. Ik constateer dat de Engelse pensioensector zich geconfronteerd ziet met toenemende complexiteit en dynamiek. In Nederland heeft de dienstverlening van Mn Services zich de afgelopen jaren in vergelijkbare omstandigheden al bewezen.

Erik Hulshof, Directielid Mn Services Vermogensbeheer: Ik ben trots op het feit dat een ervaren professional als Remco van Eeuwijk voor ons gekozen heeft. Remco zal van grote waarde zijn bij het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen waarin het hebben van voldoende schaalgrootte en het toetreden tot de Engelse markt een belangrijke plek in neemt.

Over Mn Services
Mn Services beheert een vermogen van EUR 65 miljard (augustus 2008) voor een groeiend aantal opdrachtgevers. Daarnaast voert het bedrijf de pensioenadministratie uit voor ruim 1,1 miljoen mensen en meer dan 33.000 werkgevers. Hiermee is het bedrijf een van de meest toonaangevende Europese concerns op het gebied van vermogensbeheer en pensioenadministratie.