KPN NV

Opening KPN Huis van de mogelijkheden Zoeterwoude-Dorp

Den Haag, 8-10-08
KPN neemt het initiatief in de transformatie naar een open glasvezelnetwerk in Nederland. Het afgelopen jaar heeft KPN het netwerk als eerste in Zoeterwoude-Dorp en Stompwijk voor een overgroot deel voorzien van glasvezel. Woensdag 8 oktober 2008 vindt de Officiële Opening plaats van het Huis van de mogelijkheden in Zoeterwoude-Dorp. De inwoners kunnen in het Huis de voordelen van het vernieuwde netwerk ervaren en kennismaken met de nieuwe diensten van KPN.

Positieve impuls

Dankzij het vernieuwde netwerk kunnen de inwoners van Zoeterwoude-Dorp en Stompwijk gebruik maken van betere diensten, meer snelheid en digitale TV. Voor Zoeterwoude-Dorp en Stompwijk is het vernieuwde netwerk van grote betekenis. "De gemeente werkt eraan mee omdat het een positieve impuls betekent voor de sociale en economische ontwikkeling in Zoeterwoude-Dorp en Stompwijk", aldus Mirjam Ates-Snijdewind, wethouder Economische Zaken. Naast de groeiende vraag vanuit de markt om bandbreedte, is het maatschappelijk belang van glasvezel evident. Hogere bandbreedtes ondersteunen innovatie in diverse sectoren, waaronder educatie, welzijn en zorg.

Nieuwe diensten ervaren

De Officiële Opening vindt plaats om 16:00 uur door Ed Vermeulen, directeur KPN serviceprovider. De belangrijkste betrokkenen zijn bij de Opening aanwezig, waaronder ook Liesbeth Bloemen, burgemeester van Zoeterwoude.

De inwoners kunnen de nieuwe mogelijkheden in het Huis ervaren op de Dr. Kortmannstraat 1a in Zoeterwoude-Dorp. Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 12:00 - 20:00 uur, op vrijdag van 12:00 - 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. In het Huis zijn inwoners van harte welkom voor al hun vragen over het vernieuwde netwerk en over de complete Alles-in-één pakketten van KPN.

Voor meer informatie, een digitale versie van dit persbericht en beeldmateriaal kunt u terecht bij KPN Mediarelaties via: 070 446 63 00 of via: press@kpn.com