Gemeente Schiedam


Oktober

Gemeenteraadsleden bezoeken dierenasiel

08 oktober 2008

Dierenasiel Hargahoeve kreeg zaterdag 4 oktober, Open Asieldag, bezoek van een aantal raadsleden. Tijdens deze Open Asieldag gaven vrijwilligers een rondleiding en een toelichting op de huidige situatie van het asiel en de toekomstverwachting. Rondom Hargahoeve wordt er stevig gewerkt aan de infrastructuur in verband met de komst van het nieuwe Vlietland ziekenhuis. Volgend jaar ziet het er allemaal mooier uit en hopen we onze uitbreiding voor de opvang van dieren klaar te hebben, aldus voorzitter Andrea ter Veer. Bij de ontvangst overhandigde Joke de Haan een fleurig boeket bloemen en een aardigheidje namens de Gemeenteraad.
Daarna wandelden de raadsleden langs de honden- en kattenonderkomens en de Dierenambulance en lieten zij zich informeren door vrijwilligers die voor het asiel belangrijk werk verrichten. De raadsleden genoten ook van een schitterende foto-expositie, de vele aanwezige dierenorganisaties in de kraam en een demonstratie met honden.

Raadsleden Eed Schoneveld, Necla Yerlikaya Akyapi, Joke de Haan-Klaassen, voorzitter Andrea ter Veer en raadslid Mari Dingenouts.

Klik hier voor meer informatie.