Sanoma Uitgevers


Noord-Hollandse Basiclabel beste woonwinkel van 2008
---

08.10.08
De Noord-Hollandse woonketen kreeg de prijs uitgereikt tijdens het jaarlijkse Sanoma Woon Awards Gala van de woonbladen van Sanoma Uitgevers. Andere genomineerden waren: Het Kabinet, Ikea, Rivièra Maison en De Troubadour.
De award voor beste woonwinkel is toegekend door de bezoekers van de woonwebsites van Sanoma Uitgevers. Het onderzoek is online uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Memo@. Volgens de bezoekers is Basiclabel een gezellige en inspirerende winkel. Niet alleen het assortiment, maar ook de winkelinrichting is aansprekend. Ze vinden dat de winkel goed bij hen past en zouden deze dan ook zeker aanbevelen bij vrienden.

Optimale informatie
De bescheiden keten met vestigingen in Noord-Holland slaagt er bovendien in de klanten optimaal te informeren. Niet alleen in de winkel, maar ook op de website. Het personeel is deskundig en de prijs-kwaliteitverhouding goed. Opvallend is dat bezoekers geen negatieve punten kunnen aanwijzen. Basiclabel scoort op alle gebieden boven het gemiddelde van de onderzochte winkels.

Auping Beste Campagne
Basiclabel won de prijs niet van de minsten. De andere genomineerden voor beste woonwinkel waren Ikea, Rivièra Maison, Het Kabinet en De Troubadour. Eerdere winnaars waren: Van der Donk (2007), Van Til interieurs (2006) en Frozen Fountain (2005).
Tot beste woonproduct werden uitgeroepen De Jar Tops, een unieke serie kunststof schroefdeksels van Jorre van Ast voor Royal VKB. Auping kreeg een award voor beste wooncampagne, ontwerper Jan Tichelaar werd woonprofessional van het Jaar en Hella Jongerius ontving de oeuvreprijs.

Het feestelijke Woon Awards Gala werd gisteren gepresenteerd door Beau van Erven Dorens in De Lichtfabriek in Haarlem.