Politie Gelderland-Zuid

Auto-inbreker op heterdaad betrapt

Nijmegen, 08-10-2008 o Dinsdagmiddag is een 38-jarige inwoner van Kalkar aangehouden op een bouwterrein in de omgeving van de Stenenkruisstraat. De man wordt verdacht van inbraak in een auto.

Agenten kregen de opdracht om naar de Stenenkruisstraat te gaan. Daar zou een auto-inbreker zijn betrapt en worden vastgehouden. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij een man aan met een hoofdwond en bij hem stonden enkele getuigen.

Eén van de getuigen had de verdachte man in een auto op het bouwterrein zien zitten en had al snel door dat dit niet de eigenaar was. Hij trok de verdachte uit de auto en belde de politie. De verdachte was bezig geweest de radio uit het dasboard te slopen. De verdachte wist te ontsnappen maar gleed uit op een stalen rijplaat. Daarbij liep hij een hoofdwond op. Uiteindelijk kon hij toch door de getuigen worden aangehouden en overgedragen aan de politie. Na behandeling op de Eerste Hulp werd de man ingesloten. De verdachte werd in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 08-10-2008 10:15 | © Regio Gelderland-Zuid |