Deelgemeente Charlois Rotterdam

Stadswinkel Charlois feestelijk geopend

Op donderdag 2 oktober 2008 werd de Stadswinkel Charlois officieel en feestelijk geopend.

Afgelopen donderdagmiddag is de Stadswinkel Charlois, de tiende Stadswinkel in Rotterdam, feestelijk geopend

Werd tijdens de opening van de Stadswinkel Charlois op donderdag 2 oktober nog de laatste hand gelegd aan de verbouwing? Waren de schilders dan echt nog niet klaar?

Nee hoor, bij de officiële opening van de Stadswinkel gaf cabaretgroep De Gemeentereiniging een aantal hilarische acts ten beste, waarbij de aanwezige ambtenaren en andere gasten zeker niet werden gespaard.

Vervolgens verzorgde deelraadsvoorzitter Dick Lockhorst samen met Yvonne van Stiphout, Algemeen directeur Publiekszaken Rotterdam, het officiële gedeelte van de opening van de 10^e Rotterdamse Stadswinkel..

Meer loketten

In de prachtig verbouwde Stadswinkel Charlois zijn tweemaal zoveel loketten als voorheen en u kunt er binnenkort voor meer zaken terecht, zoals bijvoorbeeld parkeervergunningen.

De openingstijden blijven voorlopig ongewijzigd. Die zijn:


- maandag, woensdag, donderdag en vrijdag: 09.00 tot 15.00 uur,


- dinsdag: 11.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

(s avonds kunt u niet terecht voor zaken betreffende de burgerlijke stand: aangiften geboorten, overlijden, erkenning kind en huwelijkszaken)

Afspraak maken

In de afgelopen verbouwingsperiode zijn positieve ervaringen opgedaan met het werken op afspraak. Het bevalt zo goed dat we hier mee doorgaan. Het grootste voordeel voor u als klant is natuurlijk dat u kunt afspreken op een tijd die u het beste uitkomt en dat u minder lang hoeft te wachten.

Bel: 010 410 7 410

(foto: fotopersbureau Cor Vos)