Gemeente Nuth


Tweede informatiebijeenkomst Op den Toren

Op woensdag 8 oktober 2008 organiseert de gemeente Nuth in samenwerking met Cicero Zorggroep, Wonen Heuvelsteden en Wonen Zuid twee informatiebijeenkomsten in zorgcentrum Op den Toren waarin de huidige stand van zaken omtrent de verplaatsing en nieuwbouw van het zorgcentrum zal worden toegelicht. Tevens is er tijdens deze bijeenkomsten de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Â

Adviesbureau PCkwadraat zal tijdens deze bijeenkomst een korte terugblik geven en de huidige stand van zaken m.b.t. de nieuwbouw toelichten. Daarnaast geeft Stedenbouwkundig Bureau Wurck een toelichting op het door de stuurgroep gekozen nieuwbouwmodel âCascadeâ en zal het bureau DHV het door hun op basis van dat model uitgevoerde verkeerskundige onderzoek presenteren.

Â

Bij dezen nodigen wij u dan ook van harte uit voor de informatiebijeenkomst voor aanwonenden en betrokkenen op woensdag 8 oktober van 20.30 uur tot 22.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal van Zorgcentrum Op den Toren. Meer informatie over deze bijeenkomsten kunt u lezen in het informatiebulletin van Nuth&Omstreken van woensdag 1 oktober as. en op de website van de gemeente Nuth, www.nuth.nl.

Â

Wij hopen u tijdens deze bijeenkomst te mogen begroeten.

Â

Met vriendelijke groet,

Â

Burgemeester en Wethouders van Nuth, Cicero Zorggroep,

Wonen Heuvelsteden & Wonen Zuid

Â

namens dezen,Â

Ber van den Heuvel

Wethouder Volkshuisvesting. Ruimtelijke Ordening en Milieu