KNHS


Veterinaire begeleiding dressuurpaarden door Paardenkliniek De Watermolen

1 februari 2008

ERMELO (KNHS) De KNHS is met Jan Greve (Haaksbergen) overeen gekomen dat hij met zijn medewerkers van Paardenkliniek De Watermolen de veterinaire begeleiding van de paarden van het Olympisch Kader Dressuur op zich neemt.

Met het aantrekken van Greve is de begeleiding van de paarden van het Olympisch Kader Dressuur in handen gekomen van een zeer ervaren en deskundige paardenarts.

In 1982 is dierenarts Jan Greve gestart met de inmiddels internationaal bekende Paardenkliniek De Watermolen. Vanaf 1982 is hij meer dan 12 jaar dierenarts geweest van het Nederlandse eventingteam en tevens was hij teamveterinair van het gouden springteam op de Olympische Spelen van Barcelona 1992. De laatste jaren is Greve teamveterinair van de junioren en young riderteams springen en tevens van de Nederlandse ponyteams.

Greve zal de begeleiding van de paarden tot het vertrek naar Hong Kong op zich nemen. Zelf reist hij niet af naar dit evenement omdat hij eerder aangegane verplichtingen met betrekking tot de begeleiding van de jeugd- en ponyteams nakomt.
De dressuurpaarden worden door dierenarts Arie Hoogendoorn of Wim van Dijck, (beide zijn verbonden aan Paardenkliniek De Watermolen) op hun reis naar Hong Kong begeleid.