Savantis


PERSBERICHT

Royal Van Lent Shipyard in Kaag Beste leerbedrijf 2007

De exclusieve jachtenbouwer uit Kaag, Royal Van Lent Shipyard bv, is uitgeroepen tot Beste leerbedrijf van Nederland 2007. Directeur Dick van Lent ontving de prestigieuze prijs uit handen van directeur Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie van OCW, Jeanette Noordijk. Zij prees het bedrijf Royal Van Lent vanwege de hoge mate van professionaliteit en toewijding waarmee binnen het bedrijf het opleidingsbeleid in uiteenlopende disciplines vormgegeven wordt.

De prijs voor het Beste leerbedrijf van het jaar is in 1996 ingesteld door het ministerie van OCW en wordt jaarlijks toegekend aan een bedrijf dat zich onderscheidt door een opleidingsbeleid dat aankomende vakmensen aantrekt en stimuleert. Kenniscentrum Savantis had Royal Van Lent voorgedragen als winnaar in haar categorie Industriële lakverwerking en overall winnaar binnen het Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie.

Volgens de jury worden nieuwe leerlingen gemotiveerd door Royal van Lent Shipyard bv, die naast het product ook het opleidingsbeleid op professionele wijze vormgeeft. De waarborging van de continuïteit van het opleiden is dan ook verzekerd. Enthousiasme, openheid én een goede waarborg voor de vakmensen van de toekomst die alle disciplines beheersen, hebben de jury ertoe gebracht om Royal van Lent Shipyard bv uit te roepen tot Beste leerbedrijf 2007.