Ingezonden persbericht


Persbericht

TallyGenicom introduceert topmodel mono laserprinter

Compleet uitgeruste 9050 ontworpen voor gestroomlijnde administratie

Veghel, 1 februari 2008 - TallyGenicom, toonaangevend leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, introduceert het topmodel in haar mono laserprinter reeks, de 9050. De 9050 is uitgerust met een krachtige 533Mhz-processor met Intelliprint Architecture, biedt 256Mb geheugen en een maximale printsnelheid van 50 pagina's per minuut om zelfs de meest veeleisende afdruktaken in drukke kantooromgevingen aan te kunnen.

De 9050 omvat maximaal 6 invoerlades voor papier van uiteenlopend formaat, type en gewicht, waaronder sheets, en is bedoeld voor kantooromgevingen waar tot 300.000 pagina's per maand worden afgedrukt. Dankzij deze specificaties is de 9050 een echt werkpaard op het kantoor. Daarnaast vereenvoudigt de printer adminstratieve taken dankzij het gemakkelijk voorbereiden en verspreiden van documenten via de unieke vergaar-, niet- en perforeeroptie.

De 9050 maakt gebruik van TallyGenicom's Intellifilter software, om ook printopdrachten via verouderde software en systemen uit te kunnen voeren, en maakt daarmee dure softwareoplossingen van derden overbodig. TallyGenicom garandeert dat de printer voldoet aan de eisen binnen drukke kantooromgevingen door standaard een webgebaseerde mogelijkheid voor prestatiemonitoring te bieden op de 9050.

'De 9050 is ontworpen als de hoofdprinter op een afdeling', aldus Duncan Vass, Product Marketing Manager bij TallyGenicom. 'De printer kan met gemak enorme printopdrachten aan en is dankzij de hoge printsnelheid geschikt voor gebruik in grote werkgroepen. De 9050 biedt grote voordelen bij het voorbereiden op belangrijke vergaderingen en is bij uitstek geschikt voor bedrijfskritische printopdrachten.'

De 9050 is per direct verkrijgbaar vanaf ¤ 2.700,-.

Over TallyGenicom
TallyGenicom is een van de grootste ondernemingen ter wereld die zich uitsluitend richten op het leveren van computerprinters, verbruiksartikelen en diensten aan gebruikers in commercie en industrie. Alle TallyGenicom-producten worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan kritische, bedrijfsspecifieke printtaken in sectoren als de gezondheidszorg, distributie, productie, opslag en detailhandel. Grote internationale ondernemingen zoals Wal-Mart, American Airlines, Tesco, Daimler Chrysler, Bockbuster en Volkswagen gebruiken TallyGenicom(TM) printers vanwege hun specifieke ontwerp, robuuste constructie, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het wereldwijde hoofdkantoor van TallyGenicom is gevestigd in Chantilly, VS, nabij Washington DC en de productie vindt plaats in Reynosa, Mexico en Jiangmen, China. Het EMEA-kantoor voor verkoop, marketing en financiering staat in Basingstoke, VK. Daarnaast is er een EMEA logistiek- en onderhoudscentrum in Ulm, Duitsland. Andere belangrijke kantoren staan in Singapore, Peking, Dubai en Johannesburg.