Time : 08:00:00
Date : 01 February 2008
Sender Name: Weekendesk NV

Weekendesk lanceert Bongo Sterrenrestaurants

Nieuwe Bongo biedt keuze uit meer dan dertig restaurants met één of twee sterren in de MICHELIN gids 2008.

Antwerpen, 1 februari 2008 - Weekendesk, de grootste aanbieder van belevenisbonnen, sloot een akkoord met Michelin voor de creatie van de Bongo Sterrenrestaurants. Deze Bongo (119,9 euro) geeft twee personen recht op een gastronomisch verrassingsdiner in één van de 39 deelnemende restaurants die met één of twee sterren in de Michelin gids 2008 genoteerd staan.

De Bongo Sterrenrestaurants werd samengesteld met de toestemming van Michelin en de selectie is gebaseerd op de editie van 2008 van de MICHELIN gids. De Bongo bevat een cadeaubon en een boekje met een uitvoerige beschrijving van elk restaurant, inclusief een routebeschrijving en de contactgegevens. Zo kan de ontvanger zelf een reservering maken bij het restaurant dat hij of zij kiest. De cadeaubon geldt als betaalmiddel voor het gastronomisch verrassingsdiner en blijft geldig tot 31 augustus 2009.

De Bongo Sterrenrestaurants is al de 45ste in het Bongogamma en is de nieuwe topper in het rijtje van culinaire belevenisbonnen: Bongo Wine bar (24,9 euro), Bongo Healthy Lunch (29,9 euro), Bongo Gastronomie (79,9 euro) en de klassiekers Bongo Ontbijt met Bubbels (24,9 euro) en Bongo Wereldkeuken (34,9 euro).

In totaal nemen 21 Belgische, drie Luxemburgse en vijftien Nederlandse restaurants deel aan de Bongo Sterrenrestaurants, waaronder Hostellerie Le Fox uit De Panne, 't Zilte uit Mol, Les Roses uit Mondorf-les-Bains en Avant-Garde van Groeninge uit Eindhoven.

Wie zijn familie, vrienden of relaties wil verrassen met deze gloednieuwe Bongo kan hiervoor terecht op www.bongo.be, de recent geopende Bongoshops in het shoppingcenter van Woluwe en City2 in Brussel en ook bij AS Adventure, Connections, Dreamland, Fnac, Fun, Carlson Wagonlit en Uniglobe.

OVER WEEKENDESK & BONGO (www.weekendesk.com, www.bongo.be) Weekendesk biedt meer dan vijfhonderd online weekendarrangementen en is met Bongo de grootste aanbieder van belevenisbonnen in België. De Weekendesk groep is actief in dertien landen en telt momenteel meer dan 300 medewerkers, waarvan er 45 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. In 2007 haalde weekendesk een transactieomzet van ongeveer 50 miljoen euro in de Benelux, hoofdzakelijk door de verkoop van meer dan een half miljoen Bongo's.

Contact
Ruud Tiebos
T: 03 202 16 60
M: 0497 474 987
E: ruud.tiebos@weekendesk.com

URL: http://www.bongo.be

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR