Ingezonden persbericht


Persbericht - 30 januari 2008

De vrienden van Amstel LIVE! 1 februari op Radio 2

Donderdag en vrijdag uitgebreid aandacht voor muziekfeest in Ahoy

Vrijdagavond doet Radio 2 vanaf 19.00 uur uitgebreid verslag van 'De vrienden van Amstel LIVE!'. Met vanaf 20.15 uur het complete concert en daaromheen een voorbeschouwing, backstage impressies en een afterparty. Het is de eerste keer dat Radio 2 live verslag doet van dit grote muziekfeest in Ahoy met in deze jubileumeditie artiesten als Guus Meeuwis, Normaal, Di-rect, de Poema's en Rob de Nijs.

Donderdagavond backstage impressies
Op donderdag 31 januari presenteert Ron Stoeltie om 23.00 uur 'De vrienden van Amstel Backstage'. Stoeltie praat met een aantal artiesten die aan het spektakel meewerken, terwijl verslaggever Bart Kool de reacties van het publiek polst en verslag doet vanuit de catacomben van Ahoy.

Concert en afterparty op vrijdagavond
Vrijdag 1 februari begint de uitzending op Radio 2 om 19.00 uur met een voorbeschouwing en vanaf 20.15 uur is Radio 2 het verlengstuk van het podium in Ahoy met de complete show. Van 23.00 tot 24.00 uur sluit de 'De vrienden van Amstel LIVE! afterparty' het evenement op Radio 2 af.

TV registratie
Ook op TV is aandacht voor dit muziekevenement. Zaterdag 9 februari zendt de NPS op Nederland 3 vanaf 21.35 uur een registratie van De vrienden van Amstel Live! uit.

Voor meer informatie: www.radio2.nl



Ingezonden persbericht