Ingezonden persbericht


Château de Pizay ****

Seminars en ontspanning

Ga voor ruimte in Frankrijk!
Waarom genoegen nemen met een kleine, onbetekenende vergaderzaal als u een heel grote gistingsruimte in een schitterend kasteel te midden van 62 ha wereldberoemde wijngaarden kunt krijgen? In het Château de Pizay worden bedrijven aangezet om hun ambities een tandje hoger te stellen: 500 m2 voor workshops tot 80 personen met wifi en geintegreerde video. En wat dacht u van een gala-avond na gedane arbeid voor 350 gasten die via de Franse tuinen van Lenôtre de zaal binnenkomen? Château de Pizay geeft een nieuwe invulling aan bedrijfsseminars en biedt een ideaal uitgeruste ruimte geschikt voor internationale conferenties, als showroom, voor modeshows, de lancering van nieuwe automodellen, enz. En na het werk: SPA en gastronomie ter plaatse.

Gelegen tussen de Bourgogne en de Beaujolais, op enkele kilometers van Lyon waarvan het historische centrum op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, Château de Pizay**** het ideale startpunt om de duizend en één schatten van de streek te ontdekken.

Hotel Château de Pizay PPPP Het hotel telt 62 kamers, suites en appartementen grand standing met uitzicht op de tuinen, bijgebouwen en wijngaarden. Er zijn verschillende seminarzalen, in te richten naar gelang de behoeften van elk congres. Spa, tennisbaan, zwembad, biljardzaal, ULM, quads, ballonvaart, fitnessparcours maken uw verblijf geslaagd. In het park staat een helikopterplatform tot uw beschikking.

Domaine du Château de Pizay Het wijngoed strekt zich uit over 62 hectare met de beste crus van de streek: rode en witte Beaujolais, Morgon, Régnié en Brouilly. De volledige productie (meer dan 400.000 flessen) wordt op het Château gevinificeerd en gebotteld. Het ouderen gebeurt in onze wijnkelders die u kunt bezoeken. De productie van het Château wordt over de hele wereld verkocht.

www.chateau-pizay.com

Perscontact: Jean GONARD - Tel. : (0033) 437 240 699 Contact Château-Hotel-SPA: Jean-Michel GUÉGUEN - Tel. : (0033) 474 665 141 Beheerder wijngoed: Pascal DUFAITRE - Tel. : (0033) 474 662 610