Politie Zuid-Holland-Zuid


01/02 Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

Dordrecht, 01-02-2008 o Persberichten district II

AANHOUDING HARDDRUGS
SLIEDRECHT Een 22-jarige man uit Bleskensgraaf is vannacht rond 0.40 uur aangehouden aan de Stationsweg vanwege het bezit van harddrugs. Bij een routinematige controle werden in zijn auto diverse soft- en harddrugs aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen en de man is overgebracht naar het bureau en na verhoor in verzekering gesteld.

GESTOLEN AUTO MET PECH
GORINCHEM Een 19-jarige en een 20-jarige man, beiden uit Utrecht, zijn vannacht rond 2.30 uur aangehouden bij een tankstation aan de A27, ter hoogte van Gorinchem. De politie zag de mannen door de berm lopen in de richting van het tankstation. Even verderop stond een verlaten auto met alarmlichten aan op de vluchtstrook. Deze auto bleek als gestolen geregistreerd te staan. Andere agenten stonden op dat moment bij het benzinestation te tanken en konden na enig zoeken de twee mannen aanhouden. De mannen zijn meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. De auto is in beslag genomen.

VOETGANGER BOTST MET AUTO
PAPENDRECHT Bij een verkeersongeval aan de Schoorweg heeft een meisje van 17 jaar uit Alblasserdam een hersenschudding en twee verwondingen aan haar hoofd opgelopen. Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur. Het meisje was te voet en wilde oversteken en zag daarbij wellicht door het slechte weer een aankomende auto over het hoofd. De auto werd bestuurd door een 36-jarige man uit Papendrecht. De automobilist had wellicht eveneens door het slechte weer de voetganger niet opgemerkt.