Politie Zeeland


---


Z-201-2008 Schennispleger verhoord, Philippine
De politie heeft deze week een 32-jarige man uit de gemeente Terneuzen verhoord.
De man had in oktober vorig jaar zijn geslachtsdeel getoond aan een vrouw die aan het hardlopen was in het Braakman Bos. Uit onderzoek is gebleken dat het om de 32-jarige man ging. Hij bekende de schennispleging en maakte excuses voor zijn strafbare handelingen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Z-202-2008 Drankrijder moet rijbewijs inleveren, IJzendijke
De politie heeft in de nacht van donderdag/vrijdag een 39-jarige automobilist uit Terneuzen betrapt op rijden onder invloed.
Agenten zagen de man slingerend over de Willemsweg rijden. Even verderop werd hij aan de kant gezet waarna van hem een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij met ruim 4,5 maal teveel alcohol op, in zijn auto had gereden. De automobilist werd meegenomen naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingenomen.

O-203-2008 Bedrijfsinbraak, Goes
Vrijdag rond 01.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Fruitlaan.
Toen agenten ter plaatse kwamen, was niet duidelijk of er nog personen in het pand waren. Met een politiehond werd het gehele pand doorzocht maar echter zonder resultaat. De daders waren er al vandoor met hun buit, een nog onbekend bedrag aan kleingeld.





Politie Zeeland