Datum: 1 februari 2008

Noordwijkerhout Verkeersongeval Donderdag 31 januari even voor 17.30 uur vond op de kruising Zeestraat/Schulpweg een verkeersongeval plaats. Een 70 jarige fietser uit Noordwijkerhout reed over de Zeestraat vanuit de richting van de Victorieberg. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan een 35 jarige automobilist uit Noordwijk die over de Schulpweg reed. De fietser werd met verwondingen aan de nek overgebracht naar het LUMC.

Oegstgeest Poging zware mishandeling De politie stelt een onderzoek in naar een poging zware mishandeling op donderdag 31 januari op de afrit Oegstgeest/Rijnsburg van de Rijksweg A44. Een 54 jarige Katwijker reed om 15.35 uur op de A4 in de richting van Den Haag toen hij bij de splitsing A4/A44 in de file seinde naar een automobiliste die steeds links bleef rijden. De Katwijker toeterde omdat hij niet wist welke afslag de automobiliste zou nemen. De automobiliste reed uiteindelijk terug naar de rechter rijstrook. Daar moest een automobilist van een gele bestelauto remmen voor de automobiliste. De Katwijker reed de A44 op en merkte dat de bestuurder van de bestelauto vervolgens enkele kilometers dicht op hem reed. Op de afrit Oegstgeest/Rijnsburg moest de Katwijker wachten voor een rij wachtende auto's. De bestuurder van de bestelauto stapte uit waarna ook de Katwijker uit zijn auto stapte. Hierop ontstond de mishandeling waarbij de Katwijker meerdere keren werd geslagen. De Katwijker werd heen en weer geschud en belandde via de vangrail in het gras. Nadat hij enkele keren was geschopt heeft een omstander naar de onbekende man geroepen. De bestuurder van de bestelauto is hierna weggereden via de oprit A44 in de richting van Leiden. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Waddinxveen Inbraak in auto's Tussen woensdag 30 en donderdagmorgen 31 januari is ingebroken in twee auto's. Bij een auto op het Nicolaaserf werd een ruit ingegooid waarna de ombouw van het dashboard eraf werd gehaald. Er werd een radio- en navigatiesysteem gestolen. Bij een auto die op de Schaepmanhoeve stond werd het slot geforceerd. Nadat ook het dashboardkastje was vernield werd er een autoradio/CD-speler gestolen. Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844.

Waddinxveen Fietser ten val Een 78 jarige Waddinxvener is donderdag 31 januari om 12.15 uur met zijn fiets onderuit gegaan op de Onderweg. Vermoedelijk gebeurde dit door de harde wind. De Waddinxvener werd met een hoofdwond overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Gouda Verkeersongeval Donderdag 31 januari om 15.50 uur vond op de kruising Ridder van Catsweg/Bloemendaalseweg een aanrijding plaats. Een 27 jarige automobilist uit Gouda reed over de Ridder van Catsweg in de richting van de Burgemeester van Reenensingel. Op de kruising ontstond een aanrijding met een van rechts komende bromfietsster. De vrouw, een 22 jarige Reeuwijkse, liep een gebroken been op en werd overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Moerkapelle Verkeersongeval Donderdag 31 januari even voor 18.00 uur vond op het Noordeinde een verkeersongeval plaats. Een 70 jarige automobilist uit Zevenhuizen reed in de richting van Moerkapelle. Bij een wegversmalling week hij uit naar links, maar botste tegen een tegemoetkomende tractor. De automobilist liep onder meer gebroken ribben op. Hij werd overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Schoonhoven Woninginbraak Donderdag 31 januari in de middag of de avond is ingebroken in een woning aan de Nieuwe Singel. Vermoedelijk is men naar de eerste etage geklommen waarna men via de onafgesloten deur de woning is binnengegaan. Uit de woning werd onder meer een laptop en een videocamera gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Bergambacht Woninginbraak Donderdag 31 januari in de avond is ingebroken in een woning aan de Tussenlanen. Door een raam aan de achterzijde open te breken wist men de woning binnen te komen. Nadat de woning was doorzocht, werd onder meer geld gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --