Ingezonden persbericht


Nieuwe website Dierenbescherming Utrecht Amersfoort e.o.

Dierenbescherming Utrecht Amersfoort e.o. heeft een nieuwe website! Deze is vanaf 1 februari te bezoeken op www.dbua.nl. De sites van de voormalige afdelingen Utrecht en Amersfoort zijn bij deze definitief in elkaar geschoven tot één site voor de huidige, gefuseerde afdeling.

Met onze nieuwe website voorzien wij bezoekers op meer overzichtelijke en gebruikersvriendelijke wijze van informatie. Doordat we vanaf nu met een nieuw systeem werken, kan nieuws en informatie sneller op de site verschijnen, wat zal leiden tot een dynamischer geheel. Naast allerhande informatie over dieren en Dierenbescherming, hebben vanzelfsprekend ook onze herplaatsbare opvangdieren een prominente plek op de site.

De beide opvangcentra van de afdeling, Dierentehuis Amersfoort (voor honden en katten) en Knaag & Ko (voor konijnen en knaagdieren) krijgen elk een eigen website, die geïntegreerd is met de afdelingssite. De nieuwe webplek van Dierentehuis Amersfoort is reeds te bezoeken, op www.dierentehuisamersfoort.nl. De site van Knaag & Ko zal geactiveerd worden zodra de verbouwing is afgerond en het opvangcentrum weer geopend wordt voor publiek.

Wij hopen u spoedig te kunnen verwelkomen op www.dbua.nl!